Tarih: 15.08.2024 22:17

Rektör Elmastaş'tan Hizan ve Yolalan'a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 Rektör Elmastaş, Hizan İlçesi Belediye Başkanı Yahya Şam ve Yolalan Beldesi Belediye Başkanı Kerem Çabuk ile ayrı ayrı görüşmelerde bulundu.
Ziyaretler sırasında, Hizan Meslek Yüksekokulunun eğitim binası ve yurtlar  için farklı alternatifler değerlendirildi. Hizan Belediye Başkanı Yahya Şam, Hizan MYO için gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Elmastaş, üniversitenin bölgeye katkılarından ve yapılabilecek ortak projelerden bahsetti.
Yolalan Beldesi'nde ise Belediye Başkanı Kerem Çubuk, beldenin eğitim ihtiyaçlarını ve gençler için yapılabilecek projeleri gündeme getirdi. Prof. Dr. Elmastaş, üniversitenin sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde beldeye yönelik eğitim destekleri sağlayabileceklerini belirtti.
Ziyaretler, bölge halkı tarafından da ilgiyle karşılanırken, Elmastaş’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerle, bölgeye olan ilgisini bir kez daha gösterdiğini ifade ettiler. Rektör Elmastaş, bölgedeki üniversite-sektör iş birliğini geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini de ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —