Tarih: 03.04.2024 01:46

Rektör Elmastaş’tan Öğrenci Evi Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

 Geleneksel iftar sofralarının sıcaklığını öğrenci evine taşıyan Elmastaş, öğrencilerle birlikte oruç açarak üniversite yönetimi ve öğrenciler arasındaki dayanışmayı pekiştirdi.
Rektör Elmastaş, şehir merkezindeki bir öğrenci evini ziyaret etti. İftar hazırlıklarına katılan Elmastaş, öğrencilerle birlikte iftar açarak, ramazanın paylaşma ve dayanışma mesajını vurguladı. İftar yemeği, dualar ve  sohbetlerle başladı.
Öğrencilerimizle bir arada olmak bizim için büyük önem taşıyor ifadelerini kullanan Rektör Elmastaş, "Bu tür buluşmalar, öğrencilerimizle aramızdaki ilişkileri güçlendiriyor ve onların akademik hayatta karşılaştıkları zorlukları daha iyi anlamamıza olanak sağlıyor" dedi.
Öğrenciler ise, üniversitenin en üst düzey yöneticisinin evlerine konuk olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. İftarın ardından yapılan sohbette, öğrenciler akademik hayatlarından ve gelecek planlarından bahsetme fırsatı buldu.
İftar buluşması ile, Bitlis Eren Üniversitesinin öğrenci odaklı yaklaşımının ve akademik camiada oluşturulmak istenen aile ortamının bir göstergesi olarak değerlendirildi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —