Tarih: 30.05.2024 13:21

Rektör Elmastaş’tan Türkiye Birincisi Folklor Takımına Teşekkür Belgesi

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 9-12 Mayıs  tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen Ünilig Halk Dansları Klasman Ligi Şenliği'nde Türkiye birincisi olan Folklor Takımına teşekkür etti. 
Takım, 10 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen Eleme Grupları Klasman Artistik Dal Müsabakası'nda bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmış ve 11 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen Türkiye finallerinde Türkiye şampiyonu olup Süper Lig finallerine yükselmişti. 
Rektör Elmastaş, takım idarecisi Muhammed Can Kurtkan, antrenörler Cezmi Olcay ve Cüneyt Güneri ile takım üyelerini ağırlayarak, her birine tek tek teşekkür belgesi takdim etti. Törende konuşan Elmastaş, "Folklor takımımızın bu büyük başarısı, üniversitemiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Diyarbakır’da düzenlenen şenlikte sergilediğiniz performans, azminiz ve özveriniz sayesinde Türkiye şampiyonu oldunuz ve Süper Lig finallerine yükseldiniz. Sizleri tebrik ediyor, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu büyük başarı, üniversitemizi ve şehrimizi gururlandırmıştır." dedi.
Takım idarecisi Muhammed Can Kurtkan ve antrenörler Cezmi Olcay ile Cüneyt Güneri de törende söz alarak, elde edilen başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve üniversite yönetimine sağladıkları destekten dolayı teşekkür ettiler. Takım üyeleri, başarılarını sürdüreceklerine ve üniversiteyi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.
Törende, Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman da hazır bulundu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —