Tarih: 25.09.2024 19:46

Rektör Elmastaş’tan Yeni Öğrencilere Karşılama

Facebook Twitter Linked-in

Yeni eğitim yılına adım atan öğrenciler için düzenlenen karşılamada, Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, gelen veliler ve öğrencilerle sohbet ederek ‘Hoş Geldiniz’ dileklerinde bulundu.
Rektör Elmastaş, üniversitenin sunduğu akademik ve sosyal imkanları tanıtarak, öğrencilerin üniversite hayatında hem akademik hem de kişisel gelişimleri için büyük bir fırsata sahip olduklarını vurguladı. Elmastaş, "Sizler üniversitemizin yeni üyelerisiniz. Burada geçireceğiniz yıllar, eğitim hayatınız için önemli bir dönüm noktası olacak" ifadelerini kullandı.
Etkinlik kapsamında öğrencilerle birebir sohbet eden Elmastaş, üniversitenin sıcak ve destekleyici bir eğitim ortamı sağladığını ifade ederek, Üniversite yönetimi ve akademik kadro da bu anlamlı günde öğrencilerin heyecanına ortak olduklarını ifade etti. 
Etkinliğin ardından Rektör Elmastaş ve yönetim ekibi, öğrencilerin güvenliği için Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Müftülüğü’nün kampüste açtığı tanıtım stantlarını da ziyaret etti. Üniversitenin güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamı sağlama konusundaki çalışmaları hakkında da bilgi aldılar.
Karşılama programında, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Yılmaz ve Prof. Dr. Ayşe Dilek Özşahin Kireçci, Genel Sekreter Doç. Dr. Behçet Kocaman ile İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi M.Zakir Sarıkaya  da etkinlikte hazır bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —