Tarih: 27.08.2023 14:05

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan, Ahlat Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

 Bakan Koca’yı hastanede, Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Yozgat ve hastane personeli karşıladı.
Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Bakan Fahrettin Koca, çocuk hastalara ise çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra hastanedeki sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet eden Koca, personel ile görüş alışverişinde bulundu.
 İl Sağlık Müdürü Mustafa Ekici ise tüm çalışanlar adına ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkürlerini iletti.
 Bitlis İl Sağlık Müdürü  Mustafa Ekici, ve Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Yozgat tarafından, Bakan Koca’ya  Ahlat Bastonu hediye edildi. Hastane personeliyle hatıra fotoğrafı çeken Bakan Koca, daha sonra hastaneden ayrıldı. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü için bulunduğumuz Ahlat’ta devlet hastanemizi ziyaret edip hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk ve her hastane ziyaretimizde olduğu gibi buradaki çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek sorunları karşılıklı değerlendirdik.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —