Tarih: 05.03.2024 11:26

Sağlık Müdürü Ekici’den Değerlendirme Toplantıları

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. İsmail Toklu,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sinan Durmuş ile birlikte Adilcevaz Onkoloji  Hastanesi, Ahlat Devlet Hastanesi  ve  Güroymak Devlet Hastanesi’nde  değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, hastanelerin başhekimleri, hastane yöneticileri ve birim sorumlularının katıldığı değerlendirme toplantısında konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici “Hastanelerimizde yapılan iyileştirmeler, anlık ve aylık değerlendirmeler  sağlık hizmetinin aksatılmadan devamı ve kalitesi için oldukça önemli. Bu noktada özverili çalışmalarınızdan dolayı siz değerli yönetim ekibime ve hastane çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İyinin düşmanının daha iyi olduğunu belirterek; hep birlikte daha iyiyi hedeflemeyi sizlerden istiyorum.” dedi.
Ekici ayrıca, toplantıların ardından verilen sağlık hizmetini yerinde değerlendirerek personellerimizin görüş ve önerilerini dinledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —