Tarih: 23.01.2022 14:46

Saliha Erdim Konferansına Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi tarafından Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olduğu ‘Annem Babam Yaşadı Ben Öğrendim’ adlı konferans düzenlendi.
Tatvan Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Tatvan Kültür Merkezi’nde kadınlara yönelik düzenlenen Saliha Erdim konferansına Tatvanlı kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kadının dinlemeye geldiği konferansta yer kalmayınca dışarda kalanlar için ikinci seans düzenlendi.
SALİHA ERDİM: “AİLE DÜNYAYA GELMENİN EŞİĞİ, İNSAN OLMANIN BEŞİĞİDİR”
İlginin yoğun olduğu konferansta konuşan Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim, “Ailede süren yaşantıdan en çok etkilenenler hiç şüphesiz ki çocuklardır. Çocukların sağlıklı gelişimi, mutlu ve özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri gerekiyor. Çocuklar ömrü hayatınca öğrenebileceği bilgilerin temelini ailede atıyor. Yapılan araştırmalara göre 0-3 yaş aralığındaki bir çocuk, bir insanın ömrü boyunca öğrenebileceğinden daha çok şeyi öğreniyor. Özellikle 0-7 yaş grubu çocukların öğrenme biçimi görme. O yüzden biz eğitimciler olarak anne ve babalara çocuğunuza birşeyler öğretmek için söylemeyiniz, yaşayarak öğretiniz. Çocuğunuz sizde o davranışı görsün ki öğrensin. Çocuğunun nasıl olmasını istiyorsan öyle davran.” dedi.
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yoğun ilgiden dolayı programa katılan herkese teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu. “Tatvan Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında kadınlara yönelik güzel programlar hazırladık. Tabi bu etkinliklerimizde kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Özellikle kış aylarında gün boyu evde kalmak zorunda olan kadınlar için böyle güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu programlardan ilki Saliha Erdim hanımefendinin konferansıydı. Düzenlediğimiz konferansa beklediğimiz çok üstünde katılım gerçekleşti. Yer kalmayınca dışarda kalanlar için ikinci seansı düzenledik. Tekrardan göstermiş olduğunuz yoğun ilgi nedeniyle Saliha Erdim hanımefendiye ve siz değerli hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —