Tarih: 29.06.2024 00:38

TATSO Başkanı Adabağ, Basın Mensupları ve İnfluencerlerle Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Program çerçevesinde gün boyunca Bitlis ve ilçelerinin tarihi ve turistik doğal güzelliklerini gezen Turistik Tatvan Treni’nin ilk yolcularından olan basın mensupları ve influencerlere yönelik yemek ve müzik eğlence programı düzenlendi.
Düzenlenen programa TATSO Başkanı Bilal Adabağ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erkan Doymaz ve davetliler katıldı.
Düzenlenen programda konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Fuat Eker, katılımcılara tanıtıma verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini iletti.
Başkan Bilal Adabağ’da düzenlenen organizasyon ve tanıtımın önemine vurgu yaparak, basın mensupları ve influencerlere ilimiz ve ilçelerimizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinden bahsetti. 
Bitlis'e gelen basın mensupları ve influencerlarda gün boyu gezme imkanı buldukları ilimizi çok beğendiklerini, gerek yaptıkları haber ve gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla bu güzellikleri binlerce kişinin görmesini sağlamadıklarını ifade ettiler. Düzenlenen program müzik eğlence programı ile sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —