Tarih: 12.09.2024 19:04

TATSO Başkanı Adabağ’dan Gazetemize Kutlama

Facebook Twitter Linked-in

7 Eylül 1992 yılında yayın hayatına başlayan ve 33 yıldır Tatvan başta olmak üzere Bitlis ve ilçelerinde olan haberleri kesintisiz olarak sunan Tatvan Sesi Gazetesine TATSO Başkanı Adabağ tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Gazetemizin 33. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdulhalim Kızılkaya’ya teşekkür eden Başkan Adabağ, “Gazetenizin yayın hayatında 33. yılını geride bırakmasını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu değerli süre boyunca, bölgenin sesi ve gözü olma misyonunu başarıyla sürdüren Tatvan Sesi, hem yerel hem de ulusal basın camiasında önemli bir yer edinmiştir. Toplumun nabzını tutarak doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla güvenilir bir kaynak olmayı başaran gazetenin, daha nice yıllar boyunca aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğine inanıyorum. Emeği geçen tüm ekibi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” ifadeelerini kullandı.
   TATSO Başkanı Adabağ, ardından yayın hayatında 33. yılı geride bırakan Tatvan Sesi Gazetesi için Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdulhalim Kızılkaya’ya “Teşekkür” belgesi takdiminde bulundu.
Tatvan Sesi Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdulhalim Kızılkaya ise, Başkan Adabağ’a iyi dilek ve temennilerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  yayın hayatına başladıkları ilk günden bu yana bölge halkına doğru, tarafsız ve güncel haberler sunma misyonuyla hareket ettiklerini belirtti. Kızılkaya, "Gazetemiz, 33 yıl boyunca yayın hayatına hiç ara vermeden ve kesintisiz olarak halkımızın güvenine layık olmak için büyük bir özveriyle çalıştı. Bu süreçte bizlere destek olan tüm okurlarımıza ve işbirliği yaptığımız kurumlara teşekkür ederiz. Oda Başkanımız Bilal Adabağ’ın bu nazik jesti de bizleri son derece onurlandırdı. Bundan sonra da aynı sorumluluk ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yazı İşleri Müdürü Kızılkaya ayrıca, Tatvan Sesi Gazetesi’nin 33. kuruluş yıl dönümü dolayısı ile telefon eden, mesaj atan, e-mail ve sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşan ve  kuruluş yıl dönümlerini kutlayan tüm Bitlis halkına ve okuyuculara da teşekkür etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —