Tarih: 11.09.2019 10:35

TATSO’dan “Teknokent” ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, Van’daki ziyaret programı kapsamında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) bünyesinde faaliyet yürüten Teknokent merkezini ziyaret etti.

KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ile birlikte Van YYÜ kampüs sınırları içerisinde bulunan Teknokent Anonim Şirketi’ni ziyaret eden Adabağ, burada çalışma yürüten firmaları tek tek dolaşarak yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bilal Adabağ Teknokentteki firma ziyaretlerinin ardından ise KOSGEB Van Bölge Müdürü Bilal Emre Yörük ile birlikte YYÜ Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necat Görentaş’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Görentaş, Teknokent’teki çalışma ve faaliyetlerle ilgili konuklarına bilgilendirmede bulundu.

Teknokentlerin önemine vurgu yapan TATSO Başkanı Bilal Adabağ ise, başarı dileklerini iletti.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, Teknokente yaptığı ziyaretin ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Van YYÜ Rektörü Şevli’yi makamında ziyaret edenAdabağ, Rektörü Şevli’ye yeni görevinin hayırlı olsun ve başarı dileklerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şevli ise, nezaket ziyaretinden ötürü Adabağ’a teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —