Tarih: 03.08.2019 20:00

Tatvan Belediyesi Çocuk Şenlikleri Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ‘Tatvan Çocuk Şenliği’, Tatvan Sahil Etkinlik Alanı’nda birbirinden güzel aktiviteler ile çocukları bekliyor.

2 – 31 Ağustos tarihleri arasında her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek ‘Tatvan Çocuk Şenliği 2019’ etkinliklerinde bir birinden güzel ve eğlenceli aktiviteler bulunuyor.

Survivor Parkuru, halat çekme, çuval yarışı, yüz boyama, mendil kapmaca, karakol, labirent oyunları, körebe, balon patlatma, uçurtma şenliği’ palyaçolar, çizgi film karakterleri, ikramlar ve birbirinden eğlenceli, renkli ve aynı zamanda eğitici etkinlikleri Tatvanlılarla buluşturan ‘Tatvan Çocuk Şenliği’ minik misafirlerini bekliyor.

Tatvan Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenlenmeye başlanan etkinlikler ile oldukça geniş bir aktivite alanı ile ziyaretçilerine kapılarını açan şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken, aileleri de bu coşkuya ortak olma imkânı bulacak.

2-31 Ağustos tarihleri arasında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek etkinlikler 16:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —