Tarih: 15.04.2019 16:39

Tatvan Belediyesinden Bahar Temizliği

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani´nin talimatları doğrultusunda, Tatvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, halkın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren, aralıksız devam edecek, geniş kapsamlı temizlik çalışması başlattı.
Tatvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalara başladı. Yol, kaldırım ve park temizliği yapan ekipler, yolların yıkanması işlemine geçti. 7/24 esasıyla hizmet verecek olan belediye ekipleri, daha temiz bir Tatvan için, şehrin en ücra noktaları dahil olmak üzere temizlik seferberliği başlattı.
‘Tatvan’ı daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz’
Cadde ve sokaklarda geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Geylani; “Temizlik ile ilgili geniş kapsamlı bir seferberlik başlatıyoruz. Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışmalar neticesinde Tatvan’ı daha temiz ve yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz. Temizlik ekiplerimizin aralıksız çalışmalarıyla Belediyemiz sınırlarındaki bütün cadde ve sokaklarda düzenli olarak çöpler alınıp, tüm olumsuzluklar giderilecek. Bu anlamda temiz bir Tatvan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Bizim, Tatvan’lılardan istediğimiz mahalle aralarına, cadde ve sokaklara çöp atmamalarıdır. Çünkü temizlik kirletmemekle başlar. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse Tatvan daha temiz kalacaktır. Düzenli olarak yapacağımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkacak, hem de şehrimiz daha temiz bir görünüme kavuşacak’ dedi.
‘Tatvan’ımızı temizlik hizmetlerinde örnek ilçe haline getireceğiz’
Başkan Geylani son olarak sözlerini şöyle sürdürdü. ‘Temizlik hizmetlerinin kalitesini ve verimliliğini daha iyi bir noktaya ulaştırmak için tüm cadde ve sokaklarımıza modern ve dayanıklı çöp konteynerleri yerleştirip bunların temizliğini düzenli olarak yapacağız. Tatvan’ımızı kısa bir sürede temizlik hizmetlerinde örnek gösterilen ilçe haline getireceğiz’ diye söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —