Tarih: 18.05.2021 14:44

Tatvan devlet hastanesi hizmet vermeye başladı

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan’da geçtiğimiz yıllarda Devlet Hastanesi olarak hizmet veren bina onarılarak tekrar hizmete sunuldu.
Rahva bölgesindeki Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi bünyesinde olan ve Tatvan ilçe merkezinde bulunan Ek Hizmet Binası sağlık hizmeti vermeye başladı.

Saray Mahallesi’ndeki Tatvan Devlet Hastanesi ek hizmet binasının tadilat ve güçlendirme çalışması tamamlandı. Sağlık hizmeti vermeye başlayan yeni hastanede korona virüs aşısı ile acil servis hizmetlerinin yanı sıra ve bazı polikliniklerde hasta kabulüne başlandı.

Sağlık hizmeti vermeye başlayan yeni hastanede Koronavirüs (Covid-19) Aşı Birimi ile Acil Servis hizmetlerinin yanı sıra, Genel Cerrahi Polikliniği, Dahiliye Polikliniği, Çocuk Hastalıkları Polikliniği, Fizik Tedavi Polikliniği ve Cildiye Polikliniği hasta kabulüne başladı.Yeni hastanede 24 saat Acil Servis hizmeti, gün boyu Covid-19 Aşı Birimi faaliyetleri ve hafta içi her gün mesai saatlerinde belirlenen Polikliniklerin sağlık hizmeti vermeye devam edeceği bildirildi. Doğum Evi olarak bilinen Esentepe Mahallesi’ndeki Ek Hizmet binasında ise, bundan sonra artık Acil Servis hizmetinin verilmeyeceği, Fizik Tedavi Ünitesi ile Fizik Tedavi Servisi ve Diş Polikliniği’nin hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —