Tarih: 04.07.2022 18:25

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Öykü Gürman Konseri ile Sona Erdi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan’da bu yıl 54’üncüsü düzenlenen “Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali” Öykü Gürman konseri ile sona erdi.

Tatvan Belediyesi tarafından organize edilen ve 3 gün boyunca süren festivalde, kortej yürüyüşü, geleneksel halk oyunları yarışması, yelken yarışları, mehter takımı gösterileri, halk maratonu koşusu, kort tenisi turnuvası, masa tenisi, yüzme yarışları, karakucak güreş müsabakaları, bisiklet etkinliği, satranç turnuvası, yağlı direk, futbol turnuvası, çocuk etkinlikleri, sihirbaz gösterileri ile Grup İmera, Koma Se Bıra ve son olarak Öykü Gürman konserleri düzenlendi.

Fuarın finalinde sahne alan Öykü Gürman Konserine yoğun katılım sağlayan vatandaşlar birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi.

Konserde konuşan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Doğu Anadolu Fuarı etkinliklerine yoğun katılım ile fuarın sona erdiğini fakat 10 Temmuz tarihinde yeniden konserlerin devam edeceğini söyledi. Ardından Geylani, Öykü Gürman’a çiçek vererek hediye takdim etti. Konser havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Konsere, Bitlis Vali Yardımcıları İzzet Cem Eser ile Furkan Seyman, Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —