Tarih: 03.07.2022 14:52

Tatvan Doğu Anadolu Fuarında Etkinlikler Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan’da bu yıl 54’ncüsü düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında etkinlikler devam ediyor.
Tatvan Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerden olan 250 metre serbest yüzme yarışı ve geleneksel yağlı direk yarışlarının düzenlendiği Tatvan Sahilinde bulunan iskelede renkli görüntüler ortaya çıktı.
Katılımcıların yağa bulanmış kütüğün ucundaki Türk bayrağını almaya çalıştıkları etkinlik büyük ilgi gördü. Arama ve Kurtarma Derneği ekipleri (AKUT) tarafından alınan güvenlik önlemleri ile tamamlanan yarışlarda dereceye girenler ödüllendirildi.
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, etkinliklerin devam ettiğini belirterek, “Güzel ve eğlenceli yarışmalar oldu. Katılımcılara kültürümüzü tekrardan hatırlattık. 2 sene süren bir pandemi vardı, bu süreçte bir araya gelememiştik. 54’ncü yılımızdaki fuar etkinliklerimiz ile hem eskilere dönük olan yağlı direk, yüzme yarışı, halk oyunları ve gerçekleştirilecek olan maraton koşusu ile beraber etkinliklerimiz devam ediyor. Katılan bütün yarışmacılara da başarılar diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —