Tarih: 07.09.2021 08:51

TATVAN SESİ 30 YAŞINDA

Facebook Twitter Linked-in

7 Eylül 1992 tarihinde yayın hayatına başlayan Tatvan Sesi Gazetesi bugün 29. yılını geride bırakarak, 30. Yılını kutluyor.
29 yıldır yaptığı haberlerle Tatvan halkının takdirini kazanan Tatvan Sesi Gazetesi yerel basın düzeyinde bir çok özel habere de imza atarak, okuyucusuna her zaman doğru ve tarafsız haberleri yansıttı.
Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan gazetemiz, çıktığı ilk sayıdan bu yana binlerce okuyucuya ulaştı.
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Abdulhalim Kızılkaya, sorumlu gazetecilik anlayışı ve tarafsız yayıncılık prensibi ile yollarına devam ettiklerini ifade ederek, ; “Günümüzde büyük sıkıntılarla yayın hayatlarını sürdürmeye çalışan yerel gazeteler, elindeki imkanlar dahilinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Son yıllarda özellikle gelişen teknoloji ile birlikte biraz daha gelişme gösterdi. Kurulduğu yıllarda elle dizgi tekniği (tipo) ile yayın yapan gazetemiz son 20 yılda ise gelişen teknoloji ile daha kolay ve daha az iş gücü ile hazırlanabilen tekniklerle basılıyor. Geride kalan 29 yılı, başarılı ve ilkeli bir şekilde geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gazetemizin basılı nüshalarının yanı sıra ayrıca, www.tatvansesi.com.tr web sitemizle de okuyucularımıza hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Tek hedefimiz, 29 yıldır olduğu gibi, ilkeli, tarafsız ve dürüst haberciliğimizden ödün vermeden daha uzun yıllar yolumuza devam etmektir.”dedi.
Yayınlandığı günden bugüne kadar basın meslek ilkelerinden taviz vermeden, doğru ve objektif habercilikle toplumun saygınlığını kazanan Gazetenin, belli bir okuyucu potansiyeline ulaştığını kaydeden Kızılkaya,;
” Yerel basın olarak öncelikle, yaptığımız haberler ile Bitlis’in genel olarak sosyal ve kültürel etkinliklerini tanıtan, yerel yönetimler ve halk arasında bir köprü görevi kuran, İlimizin ve İlçelerimizin sorunlarına ve haklarına sahip çıkarak bu sorunların hızlı bir şekilde çözümlenmesine yardımcı olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Halkın problemlerini, basın ahlak kuralları dahilinde, ilkeli bir biçimde ve sorumluluk bilinci ile yansıtmaya çalıştık, bundan sonra da aynı ilke ve bilinçle yolumuza devam edeceğiz. 29 yıldır, halkın içinde olan, halkın sesini sayfalarımıza yansıtabilen bir gazete olduk. Yürüdüğümüz zorlu ve emek dolu bu yolda; okuyucularımıza doğru ve kaliteli haberleri sunmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. Bu güne kadar, bizlere her anlamda destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —