Tarih: 05.04.2024 18:05

Tatvan Belediye Başkanı Av. Mümin Erol Mazbatasını Alarak Göreve Başladı

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (DEM Parti) Tatvan Belediye Başkanlığına seçilen Av. Mümin Erol, mazbatasını aldı.
Tatvan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan  Mümin Erol’a DEM Parti Bitlis Milletvekili Hüseyin Olan, Eş Başkan Belkiza Beştaş Epözdemir, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.
Daha sonra Belediye binasına geçen Erol, burada eski Başkan Yardımcısı Bülent Özkan, belediye personelleri ve partililer tarafından karşılandı. Belediye binası önünde basın mensuplarına bir açıklama yapan Erol, konuşmasına Tatvan halkına ve parti teşkilatına teşekkür ederek başladı. Erol, bugün halkın evinin kapılarını halka açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek,”Biz inanıyoruz ki şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ne kadar kıt kaynaklarımız olsa da halkımızla el ele vererek bütün sorunların üstesinden geleceğimizi biliyoruz. O yüzden halkımız müsterih olsun, dayanışacağız, el ele vereceğiz ve bütün sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Biz geçmişi sorgulayan geleceği yeniden inşa eden bir yönetim anlayışıyla bu  5 yılı geçireceğiz. Devletimizin bütün kurumları, belediyenin bütün personelleri, yol arkadaşlarımız, çalışma arkadaşlarımızla birlikte halkımızla dayanışacağız. İstişareyle toplumun bütün dinamiklerini harekete geçirmek suretiyle Tatvan’ımızın bu sorunlarının üstesinden geleceğiz ve buna inanıyoruz. Sevinçliyiz, gururluyuz. Tatvan’a halkına hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —