Tarih: 20.09.2024 20:37

Tatvan Kaymakamı Demir, İlçedeki Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Küçük Sanayi Sitesinde bulunan esnafları ziyaret eden Kaymakam Demir, işletme sahipleri ile sohbet edip hayırlı ve bol kazançlar diledi. İş ve işyerleri hakkında bilgiler alan Kaymakam Demir, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek,  karşılaştıkları sorunlar için çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. 
Esnaf ziyaretlerinin hiç aksatılmadan devam edeceğini kaydeden Kaymakam Demir, “Bugün, 600 işletmenin yer aldığı Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren esnafımızı ziyaret ettik. Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetleri ile karşılayan tüm saygıdeğer esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
Sanayi esnafları, Kaymakam Demir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek sorunlarının çözümüne gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiller. İşletme sahipleri, bu tür ziyaretlerin düzenli olarak yapılmasının, esnafların sorunlarının daha hızlı çözüme kavuşmasına katkı sağlayacağını da ifade ettiler.
Kaymakam Demir’e esnaf ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ve İlçe Jandarma Komutanı Aytunç Tayfur eşlik etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —