Tarih: 23.02.2021 14:49

TATVAN’DA ÇEVRİMİÇİ HAFIZLIK YARIŞMASI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis İl Müftülüğü bünyesinde, Kur’an Kursu Öğrencileri arası çevrimiçi hafızlık yarışması düzenlendi. İki Kategoride gerçekleştirilen yarışma çevrimiçi olarak erkek ve kız öğrenciler arasında ayrı ayrı yapıldı. Yarışma sonucunda komisyon tarafından yapılan değerlendirmede Tatvan İlçe Müftülüğümüze bağlı Sakine Kalyoncu Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerinden yarışmaya katılan Hatice Çelebi İl birincisi oldu.

Covid-19 Küresel Salgın Hastalığına rağmen “Online Eğitim” sürecine devam eden Sakine Kalyoncu Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencisi olan Hatice Çelebi, bu süreçte Hafızlığını Online Eğitim üzerinden ders vererek üstün gayret ve başarı gösterdi.

Hayırlı ve faydalı olması temennisinde bulunan Tatvan İlçe Müftüsü Zahit Demirel, başta Kuran Kurs Öğreticileri olmak üzere, Öğrencilerini bu başarısından dolayı tebrik ederek, 3 Mart’taki Bölge Yarışmasında da kendisine başarılar diledi. Müftü Demirel, ayrıca Kur’an Kursunu yapan Kalyoncu ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —