Tarih: 09.12.2020 16:50

Tatvan’da POMEM Antremanları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan’da Polis Memuru olmak isteyen adaylar antremanlara başladı.
Uzun zamandır beklenen POMEM başvurularının başlamasıyla birlikte polis adayları uzman antrenörler eşliğinde antrenmanlara başladı.
Polis Akademisi tarafından yayınlanan 27’nci dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi ilanına başvuran aday adayları, polis olmak için Tatvan’da başvurdukları fiziki hazırlık kurslarında yoğun tempo harcıyor.
Konu ile ilgili konuşan antrenör Saim Kahraman, yıllardır Polis adaylarını sınavlara hazırlayarak birçok kişinin mesleğe başlamasına vesile olduklarını söyledi.
Kahraman ;

“Parkur Time Hazırlık Kursu olarak, POMEM’in düzenlediği parkur sınavı için şimdilik 20 kişiyle antremanlarımıza başladık. Kapalı Spor Salonunda yapılan antrenmanlara öğrenciler, geniş tedbirler altında alınıyor. Öğrencileri, gruplar halinde antrenmanlara alıyoruz. Sosyal mesafe kurallarına dikkat eden öğrenciler, yaptıkları hareketlerde arkadaşlarıyla temastan kaçınıyorlar.Biz de öğrencilerin sosyal mesafeyi korumalarına özen gösteriyoruz. Bizim amacımız, parkur çalışmalarımızda temel hareketleri göstererek kondisyon, kuvvet antrenmanlarını yaptırmak. Sadece Polis adaylarının değil birçok Spor Lisesi ve BESYO adaylarının da hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Şu ana kadar birçok gencimizi Spor Liselerine, Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokullarına ve Spor Bilimleri Fakültelerine kazandırdık.” dedi.
Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 5.440 erkek, 960 kadın, Önlisans Mezunu 1.360 erkek 240 kadın aday olmak üzere toplamda 8.000 aday alınacak. 27. Dönem POMEM başvuruları 8 Aralık’ta başladı ve 21 Aralık’a kadar devam edecek.

Haber : Sefa Ahmet Kızılkaya




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —