Tarih: 21.04.2022 13:53

Tatvan’da sahne alan Dursun Ali Erzincanlı büyük ilgi gördü

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri her hafta ayrı bir program ile devam ediyor.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Dursun Ali Erzincanlı tasavvufi şiirleri ile Recep Arslan ise ilahileri ile sahne aldı. Dursun Ali Erzincanlı’nın sahne aldığı gecede birbirinde güzel tasavvufi şiirler okunup Hazreti Muhammed’e salavat çekilerek dualar edildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören gecede tasavvufi şiirlerden orta oyununa, semazen gösterileri, palyaço gösterisi ve çeşitli ikramlara kadar birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler yapıldı. Program sonunda Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Dursun Ali Erzincanlıya katılımından dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.

Programda konuşma yapan Mehmet Emin Geylani,” Hz. Muhammed’in doğum günü münasebetiyle bizleri kırmayan Dursun Ali Erzincanlı hocamızı sizler ile buluşturduk. Kendisine ve programa yoğun ilgi gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Programda her şeyin çok güzel olduğunu söyleyen Ömer Kahraman,” Çok keyifli zaman geçiriyoruz. Tatvan Belediyesi çeşitli etkinlikleri bizler ile buluşturdu. İkramlardan tiyatro oyunlarına kadar her şey çok güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.

Programlardan memnun kaldığını söyleyen Aynur Kahraman ise, “Hz. Muhammed’in doğum günü münasebetiyle salavat ve dualar ettik. Ramazan etkinlikler sayesinde çok güzel geçiyor. Buradaki herkes çok memnun ve bu tarz etkinliklerin devamının gelmesini istiyoruz. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ” ifadelerine yer verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —