Tarih: 24.05.2022 16:49

Tatvan’da “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Fen Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Tatvan Belediyesi tarafından Fen Lisesinde yapılan Müzik Sınıfının açılışı yapıldı.

Tatvan Fen Lisesi öğrencileri tarafından Fen, Matematik, Türkçe ve sanat gibi alanlarda hazırlanan projeler sergilendi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu bilimsel çalışmaların sergilendiği fuarın açılışı, Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Necmettin Elmastaş, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ve Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer tarafından gerçekleştirildi.
Daha sonra öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte bin bir emekle hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği fuarı gezen davetliler, projelerle ilgili öğrencilerden bilgiler aldı. Öğrencilerle ayaküstü bir süre sohbet eden Kaymakam Erdemir, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkürlerini, öğrencilere ise tebrik ve başarı dileklerini iletti.
Öte yandan, Tatvan Belediyesi tarafından Fen Lisesinde yapılan müzik sınıfının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta öğrenciler tarafından konser verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —