Tarih: 10.01.2022 21:21

Tatvan’da Yoğun Kar Yağışının Ardından Temizleme Çalışmaları

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini devam ettiren yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe merkezindeki cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kar yağışının ardından ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kaplan şu açıklamalarda bulundu. “Dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini devam ettiren yoğun kar yağışı nedeniyle ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak ana arterleri açan ekiplerimiz şuan ara arterlerde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyor. Hızlı ve etkili bir çalışma yürüten ekiplerimizle kısa süre içerisinde tüm yollarımızın temizliğini tamamlayacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —