Tarih: 02.07.2024 17:27

Tatvan'da 1 Temmuz "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Program, sabah saatlerinde eski Tatvan Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına Tatvan Liman Başkanlığı ve TCDD Vangölü Feribot Müdürlüğünce çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden tören, Tatvan Liman Başkanlığı tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma ile sona erdi.  
Törenin ardından, TCDD Vangölü Feribot İşletmesi Müdürü Coşkun Gündüz, Tatvan Liman Başkan Vekili Serhan Karataş  ve beraberindeki heyet  ile birlikte Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Demir,  1 Temmuz "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı"nı kutlayarak, heyete ziyaretleri için teşekkür etti.
Daha sonra Tatvan sahilinde tekne ile göl turu yapıldıktan sonra, Van Gölü’ne deniz şehitleri anısına çelenk bırakıldı. Program şehitler için yapılan dua ile son buldu.
Programa TCDD Vangölü Feribot İşletmesi Müdürü Coşkun Gündüz, Tatvan Liman Başkan Vekili Serhan Karataş,  kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Tatvan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri katıldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —