Tarih: 14.06.2024 18:38

Tatvan’da 25 bin 346 Öğrenci Karne Alarak Yaz Tatiline Girdi

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı, bugün okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında eğitim ve öğretimini sürdüren 25 bin 346 öğrencinin karnelerini almasıyla yaz tatiline girmenin sevincini yaşadı.
Tatvan Hidayet İlkokulu’ndaki öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, öğrencileri tebrik ederek, “İlçemiz Hidayet İlkokulunda tertip edilen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerimizin karne sevincine ortak olduk. Bu gün çalan son zil ile birlikte 2023 - 2024 eğitim- öğretim yılını tamamlamış olduk. Bu vesileyle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu.
Karne alana öğrencilere, Tatvan Kaymakamlığı desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bayrak, balon, şapka ve boyama kitapları hediye edildi.
Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ise, ilçe genelindeki 119 okulda eğitim veren bin 607 öğretmen ve eğitim gören 25 bin 346 öğrenci ile birlikte karne sevincini yaşayarak yaz tatiline girdiklerini ifade etti.
Öğrencilerinin tatilde iyice dinlenmelerini ve bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulunan Öğretmenler, ayrıca öğrencilerin okullarda açılacak olan yaz kurslarına katılım sağlayarak, eksikliklerini gidermelerini de istediler. Öğrencilerin karne almasıyla bugün başlayacak olan 3 aylık yaz tatili, 9 Eylül’de okulların açılmasıyla sona erecek.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —