Tarih: 09.04.2024 12:14

Tatvan'da Bayram Alışverişi Yoğunluğu

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı öncesinde eksikliklerini gidermek isteyen vatandaşlar, aileleriyle birlikte gelenek haline gelen bayram alışverişi için çarşıya akın etti.
Ramazan Bayramı öncesi Tatvanlılar çarşıda bayram alış verişine çıkarken esnaflarda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Kimileri Bayram alışverişini daha önceden tamamlarken kimileri de son günlere bıraktı.
Tatvan’ın en büyük caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan tezgâhlar müşterilerini beklerken, çoğunlukla giyim ve market üzerine alışverişlerin yapıldığı gözlemlendi. 
Bayramın vazgeçilmezleri arasında yer alan rengârenk şekerler ise tezgâhlardaki yerini aldı. Şekerden çikolataya, lokumdan kolonyaya, gibi birçok ikramlık alan vatandaşlar fiyatların bu yıl pahalı olmasından yakındı. Ayrıca, Bayramın diğer vazgeçilmezi olan baklavalara da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 
Yaşanan yoğunluk bazı esnafların yüzünü güldürürken bazı esnaflar ise iş yapamamaktan dert yandı. Esnaflar, fiyatlarda geçen yıla göre artış olduğunu ifade ederek, bu yıl satışların daha düşük olduğunu ifade ettiler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —