Tarih: 10.10.2024 20:40

Tatvan'da İhtiyaç Sahibi 20 Engelliye Akülü Araç Hediye Edildi

Facebook Twitter Linked-in

“Türkiye Geneli Gönüllere Dokunma Projesi” kapsamında, İyilik Ailesi, Polis memuru Mustafa Şahin, yurtiçi ve yurtdışında yaşayan hayırseverlerin katkılarıyla, Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle temin edilen 20 akülü araç ihtiyaç sahibi engellilere düzenlenen törenle dağıtıldı.
Tatvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kapalı spor salonunda düzenlenen törende konuşan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, son yıllarda kamusal hizmetlerin vatandaşlara yönelik hizmet kalitesinin önemli ölçüde arttığını ifade ederek, “Hiçbir vatandaşımız devletimizin ilgisinden ve şefkatinden mahrum bırakılmamıştır. Bu bağlamda engelli bireylerimizin kendilerini yalnız hissetmeleri önlenmiş, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gerekli adımlar atılmıştır. Kamu çalışmalarının yanında, sivil toplum ve hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları yadsınamaz. Bu alanda yapılan  toplumsal barışın güçlenmesinde çok önemli vesilelere sebebiyet vermiştir. Bizler değerleriyle yaşayan bir milletiz ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmalı ve anlatmalıyız. Yardımlaşma ve dayanışma adına bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mesut Karaman ise “Polis memuru Mustafa Şahin ve iş adamı Fatih Adabağ'ın öncülüğünde, ilçemize 20 akülü araç gönderildi. Biz de bu araçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Aileler ve çocuklar büyük bir mutluluk yaşadı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Kaymakam Demir, akülü sandalye dağıtım töreninde engellilerle yakından ilgilenerek sorunlarını tek tek dinledi.
Program, akülü araçların dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 
Etkinliğe, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Aytunç Tayfur, hayırsever iş adamı Fatih Adabağ adına Oğuz Adabağ, kamu kurum amirleri ve engelli bireylerin aileleri katıldı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —