Tarih: 11.09.2024 21:16

Tatvan’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Program, Tatvan Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hidayet İlkokulu Konferans Salonunda devam eden program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. 
Hidayet İlkokulu Müdür Yardımcısı Göksal Bütün’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Hidayet İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan 1’inci sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti.  Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, program sonunda öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti. Kaymakam Demir, Tatvan’da 120 okulda, 25313 öğrenci ve 1860 öğretmen ile 2024-2025 eğitim öğretim yılına başladıklarını ifade ederek, yeni dönemin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.
Programa Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Tatvan ilçe Jandarma Komutanı Aytunç Tayfur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, kamu kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —