Tarih: 18.10.2024 23:27

Tatvan'da 'Muhtarlar Günü' Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Eski Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı'na Tatvan Muhtarlar Derneği tarafından çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.
Tatvan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Abdurrahman Afşin, "Muhtarlar olarak bölgeye hizmet ederek Mahalle ve köyünde her türlü eksikliği belirleyip, oraları daha yaşanabilir hale getirmek için çabalıyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan, misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.
Daha sonra Köy Muhtarları adına bir konuşma yapan Mahir Akhan ise, "Devletimiz biz muhtarlara oldukça değer vermektedir. Biz de bu değeri, halkımıza hizmet ederek ve onlar için elimizden gelen en iyisini yapmak zorundayız. El birliği ile köylerimizi ve mahallelerimizi en iyi şekilde yaşanabilir yerlere dönüştürmeliyiz. Bizi bu günde yanlız bırakmadıkları için misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Programın ardından Tatvan Merkez Mahalle Muhtarları Derneğinin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası muhtarlarla bir araya gelen Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, "Muhtarlar Günü vesilesiyle ilçemizde düzenlenen çelenk sunma programına katılarak, ardından Merkez Muhtarlar Derneği'nin açılışını gerçekleştirdik. Özveriyle gece gündüz demeden çalışan muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum." dedi. Düzenlenen programa Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Jandarma Komutanı Aytunç Tayfur, Kamu Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —