Tarih: 27.05.2024 19:19

Tatvan’da Yüzlerce Fidan Toprakla Buluşturuldu

Facebook Twitter Linked-in

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla temin edilen ağaçlar, Tatvan Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliği ile  toprakla buluşturuldu. 
Fidanlar, hem çevre bilincini artırmak hem de hastane çevresini yeşillendirerek hastaların ve ziyaretçilerin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla hastane bahçesinde belirlenen alanlara dikildi.
Fidan dikim etkinliğinde konuşan Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, dikilen bu ağaçların hastane alanında daha temiz hava, doğal bir gölge ve estetik bir güzellik sağlanacağını ifade ederek, hastaların iyileşme süreçlerine olumlu katkılarda bulunacaklarını vurguladı. 
Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici ise yaptığı açıklamada, "Bu tür çevre dostu projeler, hastanelerimizin sadece tedavi edici değil, aynı zamanda hastalarımızın moral ve motivasyonunu artırıcı bir rol oynamasını sağlıyor. Ağaç dikme etkinlikleri, çevremizi koruma bilincini artırdığı gibi, hastane çalışanları ve ziyaretçilerin de daha sağlıklı bir ortamda bulunmalarına katkı sağlıyor" dedi.
Etkinliğe Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, başhekim yardımcıları, idari birim yönetimi ve personeller katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —