Tarih: 06.02.2020 20:14

Tatvanlı gönüllülerden Kaymakam Özkan’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Tatvanİlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelere moral ve destek ziyaretinde bulunan Tatvanlı gönüllü grup üyeleriyle bir araya geldi.

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde sürdürdükleri evlat nöbetine destek ziyareti gerçekleştiren Tatvanlı gönüllü grup üyelerini makamında ağırlayan Kaymakam Mehmet Ali Özkan, grup üyelerine destek ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyareti oldukça önemli ve anlamlı bulduğunu ifade eden Kaymakam Özkan, “Evlatlarının yolunu gözleyen annelere ve ailelere gerçekleştirilen ziyaret oldukça anlamlı olmuştur. Ben bu vesile ile bu ailelerimize sahip ve destek çıktığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Grup üyeleri ise; destek ziyareti gerçekleştirmeyi kendileri için bir görev ve sorumluluk olarak gördüklerini için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Ziyaretlerinden dolayı Diyarbakır Anneleri ve ailelerin duydukları memnuniyeti dile getiren grup üyeleri tek temennilerinin tüm ailelerin en kısa sürede çocuklarına kavuşmaları olduğunu dile getirerek, kendilerini makamında ağırlayan Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —