Tarih: 24.09.2021 16:59

TATVANLI SPORCU NURCİHAN EKİNCİ AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü taekwondo sporcusu Nurcihan Ekinci para taekwondo Avrupa şampiyonasında yarı finale kadar çıkarak Avrupa üçüncüsü oldu.
23 Eylül’de İstanbul’da düzenlenen para taekwondo Avrupa şampiyonasında 47 kg da Milli Sporcumuz Nurcihan Ekinci Avrupa 3.üncüsü oldu. 5. kez üst üste Türkiye şampiyonu olarak Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazanan Ekinci, son olarak Rus rakibini yenerek yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Yarı final müsabakasında ise bir diğer Rus rakibine altın puanda yenilerek Avrupa üçüncüsü oldu.
Tatvan Belediyesi Spor Kulübü olarak spor alanında kısa süre içerisinde büyük başarılara imza attıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani yaptığı açıklamada,
“ Nurcihan kardeşimizi başarısından dolayı kutluyorum. 5. Kez üst üste Türkiye Şampiyonu olduktan sonra Avrupa Şampiyonası’na katılarak ülkemize üçüncülük madalyasını getirdi. Sporcu kardeşimiz Ülkemizi ve Tatvan’ımızı en iyi şekilde temsil ediyor. . Göreve Başladığımız zaman kısa süre içerisinde belediyemiz bünyesinde spor kulübünü kurarak yüzlerce genç sporcumuza ulaştık. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz ve güzel dereceler elde ediyoruz.Spor kulübümüzün kısa süre içerisinde bu kadar büyümesine destek sağlayan Bitlis milletvekillerimize, İl Gençlik Spor Müdürlüğü’ne, spor kulübü eğitmenlerimize, ailesine ve destekçisi olan herkese teşekkür ederim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —