Tarih: 14.06.2024 12:15

Tuğ Ortaokulu Kız Futbol Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Burdur Kışla Semt Sahası'nda oynanan kızlar final müsabakasında Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu’nu 4-2 yenerek ödül alan Tuğ Ortaokulu Kız Futbol Takımı, Tuğ Ortaokulu  bahçesinde karşılandı. Tatvan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İzzet Oruk ile Tatvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Doymaz ve öğretmenler ile öğrenciler ve öğrenci velileri tarafından karşılanan küçük sporculara Onur Belgesi verildi.
Okul müdürü Nurettin Demir,  öğrencileri tebrik ederken, takıma desteklerini esirgemeyen kişilere de teşekkür etti.

Bitlis genelinde yapılan futbol turnuvasında birinci olan takım daha sonra Siirt'te düzenlenen bölge elemelerinde Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştı. Elazığ'da düzenlenen müsabakalarda da başarı sağlayan Tuğ Ortaokulu, Burdur'da yapılan Türkiye finallerinde Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu’nu 4-2 yenerek Türkiye üçüncüsü oldu.
Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Halidi, hedeflerinin Türkiye birinciliği olduğunu ve bu doğrultuda antrenmanlara devam ettiklerini ifade ederek “Öncelikle il birincisi ve ardından gurup birincisi olduk. Bölgede başarı elde ettikten sonra Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandık ve gurup lideri olarak başarı elde ettik. Daha sonra ülkemiz genelindeki en iyi 8 takım arasında yapılan Türkiye finallerinde de üçüncü olduk. Öğrencilerimle gurur duyuyorum ve desteği olanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Kız Futbol Takımı öğrencileri ise, Türkiye üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Türkiye şampiyonu olmayı hedeflediklerini belirttiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —