Tarih: 13.04.2019 16:52

Vali Çağatay dan ilçemize ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İlçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın eşlik ettiği Vali Çağatay, Tatvan ziyareti kapsamında ilk olarak İşletme Mahallesi’ndeki bir iş yerinin açılışını yaptı. İş yerini gezerek bilgi alan Vali Çağatay, hayırlı işler dileğinde bulundu.
Kaymakam Mehmet Ali Özkan ile birlikte daha sonra Karşıyaka Mahallesi’ndeki Tatvan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini ziyaret eden Vali Çağatay, atölyeleri gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Okul yönetiminden bilgi alan Vali Çağatay, okula hibe edilen 2 aracın anahtar teslimini yaptı. 

Tatvan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret eden Vali Çağatay, okul atölyesi ile sınıfları gezdi ve okul bahçesindeki halı sahada futbol maçı yapan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Sabancı Holding ile Türkiye Ford Genel Müdürlüğü tarafından okula hibe edilen araçların teslim törenine katılan Vali Çağatay, okul ve öğrenciler adına Toyota ile Ford Tatvan bayileri yetkililerine teşekkür etti.

Okula hibe edilen 1 adet 2018 model Toyota Corolla marka otomobil ile 1 adet 2018 model Ford Tourneo kamyonetin, okulun Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı’ndaki Elektro Manyetik Atölyesi’nde eğitim amaçlı materyal olarak kullanılacağı belirtildi.

Araç teslim törenine Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Aygün, Toyota ile Ford bayi yetkilileri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —