Tarih: 24.02.2022 15:12

Vali Çağatay’dan Ahlat’a Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Vali Oktay Çağatay, Ahlat ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Vali Çağatay, burada şehit aileleri ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası Dernek başkanı Mürsel Ardıç tarafından Vali Çağatay’a dernek adına plaket takdim edildi. Dernek ziyareti akabinde Ahlat Tekstil Evine geçen Vali Çağatay, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bir süre tekstil atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Çağatay, yeni açılan işyerinin Ahlat’a hayırlı olmasını diledi.

Vali Çağatay son olarak Ahlat Doğa ve Kültürel Mirası Yaşatma Derneğini ziyaret etti. Tarihi dernek binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Çağatay, burada yürütülen çini ve seramik atölyelerini gezdi. Vali Çağatay ve beraberindeki heyet Şehit Sümmani Görgen’in vefat eden babası Ahmet Görgen’in taziyelerine katılarak, yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.

Vali Çağatay’a ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban ve İl Emniyet Müdürü Celal Özcan eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —