Tarih: 28.11.2019 13:42

Vali Oktay Çağatay Halk Toplantısı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Vali Oktay Çağatay, il merkezinde Zeydan Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızla “Halk Toplantısı” gerçekleştirdi. Taziye evinde düzenlenen toplantıya; Vali Oktay Çağatay, Vali Yardımcısı Kemal Karahan, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, İl Sağlık Müdürü Koray Okur, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Vali Oktay Çağatay, devletimizin tüm hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırmak için çalıştıklarını belirterek sıkıntıları yerinde görüp çözüm bulmak için bu toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Vali Oktay Çağatay, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bu rutin toplantıları zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılara gelirken yalnız gelmiyorum. Vali Yardımcıları ve kurum müdürleri ile birlikte geliyorum. Amacımız; hizmetlerimizi mümkün olduğu kadar vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmek, sizleri dinleyip sıkıntılarınızı yerinde cevaplayıp çözüm bulmak. Biz, sizlerin isteklerinizi ve sorunlarınızı dinlemek için geldik. İnsanın olduğu yerde ihtiyaç bitmez ama gönlümüz ister ki hiçbir ihtiyaç çözümsüz kalmasın.”

Konuşmasından sonra Vali Oktay Çağatay, mahalle sakinlerinin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm bulmaya çalıştı. Vali Oktay Çağatay, toplantı sonunda kendisiyle birebir görüşmek isteyen vatandaşlarımızla tek tek ilgilendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —