Tarih: 09.08.2024 19:48

Yahya Eren Sosyal Tesislerinin Açılış Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Törene katılan Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, sosyal tesisin Kubbetül'l-İslam'ın başkenti Ahlat'a kazandırılmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, bu güzel tesiste emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Karaömeroğlu,  tesislerin Ahlat'ın sosyal ve ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, "Bu tür yatırımlar, bölgemizin kalkınmasına ve halkımızın refah seviyesinin artmasına vesile olacaktır" şeklinde konuştu.
Rektör Elmastaş: "Bu Tesis, Bölge İçin Önemli Bir Katkı"
Açılış töreninde açıklama yapan Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Yahya Eren Sosyal Tesislerinin bölge halkı için önemli bir merkez olacağını belirterek, "Bu tesis, eğitime ve sosyal yaşama büyük katkılar sağlayacak. BETAV'a bu önemli yatırımı için teşekkür ediyorum" dedi.
Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren ise, BETAV Olarak Yeni Projelere İmza Atacaklarını ifade ederek, Vakfın Ahlat ve Bitlis genelinde eğitim ve sosyal alanlarda daha birçok projeye imza atacağını belirtti. Ahmet Eren, "Yahya Eren Sosyal Tesisleri, bu projelerden sadece biri. Bölgemize katkı sağlayacak çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Tesislerin Özellikleri
Yahya Eren Sosyal Tesisleri, çok amaçlı salonlar, eğitim ve toplantı odaları ve spor alanları gibi çeşitli donanımlara sahip. Tesis, özellikle gençlerin eğitim ve sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapacak.
Törenin ardından, katılımcılar tesisi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Açılış programı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Törene Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu,  Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanglay, Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, BETAV Başkanı Ahmet Eren, il protokolü ve BETAV üyeleri katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —