Tarih: 04.05.2018 19:54

YÜCEL OTO CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kapatılan Bitlis Tekel Sigara Fabrikası  çalışanlarından, emektar, İstanbul’da  Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirme gayretleri ile ön planda tutulan , Bitlisli hemşehrimiz sayın Yücel OTO, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan erken genel seçimlerinde, İstanbul’dan birinci bölge CHP’den milletvekilliği için aday adayı oldu.


Bitlis’te büyük bir memnuniyetle karşılanan OTO’nun milletvekilliği aday adaylığı, İstanbul’da bulunan Bitlislileri’de bir araya getirdi.
Oldukça yoğun bir nüfusa sahip olan İstanbul’daki Bitlislilerin varlığının kendisi ve partisi açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Yücel OTO, Milletvekilliği için aday belirlenmesinde kendisine sıralamada yer verileceğini ümit ettiğini söyledi.
Yücel OTO’nun CHP İstanbul 1. Bölgeden aday adayı oluşunu seçimi kazanmakla taçlandırmak istediklerini belirten Bitlisliler, “Genç ve dinamik olan OTO’nun siyasi tecrübeleri vardır. CHP Genel Merkezinin enerji dolu olan bu hemşehrimizi aday sıralamasında Bitlis’in plakası olan 13. sırada aday göstermesini istiyoruz. Olumlu bir kişiliğe sahip olan Yücel OTO’nun Türkiye siyasetine olumlu katkı sunacağından şüphemiz yoktur.”
Bitlis’te olduğu kadar Bitlis dışında da büyük bir çevresi olan sayın OTO’ya başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —