Tatvan’da bu yıl da renkli görüntülere sahne olan “Kalemden Kaleye” dostluk maçı, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.
Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve ilçe kurum müdürlerinden oluşan Tatvan Kaymakamlığı Futbol Takımı, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle halı sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca centilmenlik, iletişim ve dayanışma duyguları ön plandaydı. İki takımın da fair-play ruhuyla mücadele ettiği maç, izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Skordan çok dostluğun önemsendiği müsabakada, “asıl kazanan dostluk” mesajı öne çıktı.
Bitlis Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, sahadaki birliktelikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Demirer ve tüm kurum müdürlerine destekleri için teşekkür etti. Projenin temel amacının spor aracılığıyla kurumlar ve gazeteciler arasında daha güçlü bir bağ kurmak olduğuna dikkat çekildi.
Maç sonrası konuşan Tatvan Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, gazetecileri tebrik ederek bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini, organizasyonun gelenekselleşmesini arzu ettiklerini belirtti.