“Ailemle Eğitim Yolculuğu” projesi kapsamında düzenlenen seramik boyama etkinliğinde, öğrenciler ve velileri birlikte keyifli vakit geçirdi.
Eğitim sürecine ailelerin aktif katılımını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, katılımcılar kendi tasarımlarını seramikler üzerine işleyerek yaratıcılıklarını ortaya koydu. Veliler ve öğrenciler, hem sanatsal bir deneyim yaşadı hem de birlikte üretmenin mutluluğunu paylaştı.
Okul yönetimi ve öğretmenler, bu tür etkinliklerin aile içi iletişimi güçlendirdiğini ve çocukların sanatsal becerilerini geliştirdiğini belirterek, benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.
Veliler ise çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirrdiler. organizasyondan duydukları memnuniyeti paylaşan veliler, "Okulumuzun düzenlediği bu etkinlik sayesinde hem stres attık hem de yeni bir hobi edindik. Çok keyifli bir etkinlik oldu. Okulumuza teşekkür ederiz." şeklinde konuştular.