İş İnsanı Cengiz Şahin, Terörsüz Türkiye Platformu Bitlis İl Başkanı Oldu
Bitlis’te inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı ve İnşaat Mühendisi Cengiz Şahin, Terörsüz Türkiye Platformu’nun Bitlis İl Başkanlığı görevine getirildi.
Görevlendirme, platformun Kurucu Genel Başkanı Turgut Lenk’in imzasıyla kamuoyuna duyuruldu.
Terörsüz Türkiye Platformu tarafından yapılan açıklamada, platformun yönetim kurulu kararıyla Cengiz Şahin’in Bitlis İl Başkanı olarak görevlendirildiği bildirildi. Görevlendirme belgesi, Platformun Kurucu Genel Başkanı Turgut Lenk tarafından imzalanarak kamuoyuna duyuruldu.Bitlis’te iş dünyası ve sivil toplum alanındaki çalışmalarıyla tanınan Şahin’in, platformun il genelindeki faaliyetlerini koordine etmesi bekleniyor.
Uzun yıllardır hem iş dünyasında hem de sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen Cengiz Şahin, birçok kurumda önemli sorumluluklar aldı.
Şahin, 12 yıl Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, 12 yıl Bitlis Girişimci İş İnsanları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şube Başkanlığı, 14 yıl ise İnşaat Mühendisleri Odası Bitlis İl Temsilciliği görevlerinde bulundu.
Ayrıca 15 yıldır Türkiye Tanıtım Platformu (TUTAP) Bitlis İl Başkanlığı görevini sürdüren Şahin, 5 yıldır Bitlis Filistin Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği yaparken, hâlihazırda Bitlis Medeniyet Platformu Dönem Başkanlığı görevini de yürütüyor.
“Bu Güvene Layık Olmaya Çalışacağız”
Görevlendirmeye ilişkin açıklamada bulunan Cengiz Şahin, kendisini bu göreve layık gören Platformun Kurucu Genel Başkanı Turgut Lenk ve yönetim kuruluna teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:“Yapacağımız çalışmalarla bu güvene layık olmaya gayret edeceğiz. Bitlis’te tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla iş birliği içinde çalışarak bu sürece en güçlü şekilde destek vereceğiz.”
Terörsüz Türkiye Platformu tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarının kararlılıkla sürdüğü ifade edildi.
Açıklamada, 81 ilin tamamından gelen başvuruların titizlikle incelendiği ve temsil kabiliyeti yüksek, kendi alanında başarılı isimlerle yol alınmasının hedeflendiği belirtildi. Platform yönetimi, sorumluluk almaktan kaçınmayan bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayarak “Yalnızca elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyuyoruz.” mesajını paylaştı.
Şehitlere Vefa, Gazilere Minnet
Platformun açıklamasında, terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlerin aziz hatırasına sahip çıkmanın milli bir görev olduğu belirtilirken, gazilerin fedakârlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağı vurgulandı.
Ayrıca “Analar ağlamasın” ifadesinin yalnızca bir temenni değil, aynı zamanda güçlü bir toplumsal sorumluluk çağrısı olduğu ifade edildi.
Kardeşlik ve Birlik Mesajı
Platform açıklamasında Türk ve Kürt kardeşliğinin ortak geleceğin temelini oluşturduğu belirtilerek, milletin yüzyıllardır aynı bayrak altında ortak tarih ve kader bilinciyle yaşadığına dikkat çekildi. Terörün etnik kimlikleri değil, milletin huzurunu hedef aldığı ifade edildi.
Terörsüz Türkiye Platformu’nun vatan, millet ve insan sevgisini esas alan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, Bitlis İl Başkanı olarak görevlendirilen Cengiz Şahin’in il genelinde platformun teşkilatlanma çalışmalarını koordine etmesi bekleniyor.
Çığa ve Heyelana Rağmen Yollar Açık Tutuluyor
Bitlis’te Şehit Aileleri ve Gaziler Ramazan Bayramında Ziyaret Edildi
Bitlis’te Baharın Müjdecisi Kardelenler Açtı
Bitlis Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Cerrahi Mikroskop
CAMİLERDE BAYRAM COŞKUSU TATVANLILAR NAMAZDA BULUŞTU
Baharın Müjdecisi Nevruz Bayramı Bitlis’te Coşkuyla Kutlandı
Vali Karakaya Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti
BEÜ’de “Süngülerin Gölgesinde Unutulan İnsanlık Onuru” Konferansı
Bitlis’te Kar, Çığ ve Heyelana Karşı Yoğun Mesai
Vali Karakaya, Bayramda Hastaları Unutmadı
Bitlis'te Bayramda Huzur İçin Tüm Önlemler Alındı
Bitlis 1916 U-16 Takımı İl Şampiyonu Oldu
TATVAN’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 111. YILINDA ŞEHİTLER ANILDI
Bitlis’te Çanakkale Zaferi’nin 111’inci Yıl Dönümü Kutlandı
Tatvan’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
Bitlis Belediyesi’nden Bayram Öncesi Sıkı Denetim
Bitlis’te Farklı Kültürler İftarda Buluştu
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’nden Glokom Uyarısı: “Erken Teşhis Hayati Önem Taşıyor”
Bitlis’te Araç Sayısı 30 Bin 332’ye Yükseldi
Bitlis’te Şubat Ayında Konut Satışları Arttı
Bitlis’te Yağış Sonrası Çığ ve Heyelanlar Yolları Kapattı
Kaygan Yol Kazaya Neden Oldu: Tır Devrildi, Sürücü Yaralandı
SHUDER Bitlis Şube Başkanı Muharrem Serhat: “Sosyal Sorunların Çözümünde Ortak Hareket Etmeliyiz”
Bitlis Yeşilay Spor Kulübü’nden Yetim ve Öksüz Çocuklara İftar Programı
Tatvan’da Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi
Bitlis’ten İki Sağlık Çalışanına “Yılın Doktoru” ve “Yılın Hemşiresi” Ödülü
Vali Karakaya, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu
İş İnsanı Cengiz Şahin, Terörsüz Türkiye Platformu Bitlis İl Başkanı Oldu
Bedirhanoğlu’ndan Ramazan’da Gönülleri Isıtan Umre Hediyesi
Tatvan’da Geniş Katılımlı Sahur Programı Düzenlendi
Yükleniyor



