Süphan Dağı Eteklerinde Kış Mesaisi: İl Özel İdaresi Karla Mücadeleyi Sürdürüyor
Yoğun kar yağışına rağmen Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için köy ve mezra yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Süphan Dağı eteklerinde bulunan Adilcevaz ilçesi Aydınlar beldesine bağlı Kışkılı Köyü’nde etkili olan yoğun kar yağışının ardından, Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri sahaya inerek belediye ekipleriyle koordineli şekilde karla mücadele çalışmaları yürüttü.
Vatandaşların günlük yaşamının aksamaması amacıyla gerçekleştirilen yol açma ve kar temizleme çalışmaları, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede tamamlandı. Yapılan çalışmalarla birlikte köy yolları ulaşıma açılarak güvenli geçiş sağlandı.
Bitlis İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, karla mücadele çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdüğü belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “İdaremiz karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgelerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zorlu hava şartlarına rağmen köy ve mezra yollarında yürütülen yol açma çalışmalarıyla ulaşım güvenli hale getiriliyor. Gece gündüz demeden sahada görev yapan ekiplerimiz, kapalı yol bırakmamak için büyük bir özveriyle çalışıyor. Bitlis İl Özel İdaresi olarak kış şartlarına rağmen vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”
Yetkililer, kış mevsimi boyunca il genelinde karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların olumsuzluk yaşamaması için tüm ekiplerin sahada görev yapmaya devam edeceğini ifade etti.

THY’NİN “DÜNYAYA YOLCULUK” REHBERİNDE BİTLİS YER ALMADI
Bitlis’te İl Asayiş, Güvenlik ve İstihbarat Toplantısı yapıldı
Tatvanlı Minik Öğrenciler Yönetimi Kaymakam Demirer’den Öğrendi
Bitlis’te Otobüs Hattı Otogara Kadar Uzatıldı
Bitlisspor’dan Kurtalan’da Net Hedef: Galibiyet
Bitlis’te Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı
Tatvan’da 2. Uluslararası Gastronomi ve Aşçılık Yarışması Bölge Finali Yapıldı
Bitlis’te Sınai Mülkiyette Büyük Artış: 893 Marka Başvurusu Yapıldı
BİGACEM'den 'bitlishaber13.net' İnternet Haber Sitesine Ziyaret
Bitlis’te işsizlik Oranı Düştü, İşgücüne Katılım Geriledi
Hizmet İçi Eğitimlerle Bağımlılıkla Mücadele Güçlendiriliyor
Sağlık Müdürü Ergene’den Sağlık Hizmetlerine Yakın Takip
Çığa ve Heyelana Rağmen Yollar Açık Tutuluyor
Bitlis’te Şehit Aileleri ve Gaziler Ramazan Bayramında Ziyaret Edildi
Bitlis’te Baharın Müjdecisi Kardelenler Açtı
Bitlis Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Cerrahi Mikroskop
CAMİLERDE BAYRAM COŞKUSU TATVANLILAR NAMAZDA BULUŞTU
Baharın Müjdecisi Nevruz Bayramı Bitlis’te Coşkuyla Kutlandı
Vali Karakaya Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti
BEÜ’de “Süngülerin Gölgesinde Unutulan İnsanlık Onuru” Konferansı
Bitlis’te Kar, Çığ ve Heyelana Karşı Yoğun Mesai
Vali Karakaya, Bayramda Hastaları Unutmadı
Bitlis'te Bayramda Huzur İçin Tüm Önlemler Alındı
Bitlis 1916 U-16 Takımı İl Şampiyonu Oldu
TATVAN’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 111. YILINDA ŞEHİTLER ANILDI
Bitlis’te Çanakkale Zaferi’nin 111’inci Yıl Dönümü Kutlandı
Tatvan’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
Bitlis Belediyesi’nden Bayram Öncesi Sıkı Denetim
Bitlis’te Farklı Kültürler İftarda Buluştu
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’nden Glokom Uyarısı: “Erken Teşhis Hayati Önem Taşıyor”
Yükleniyor




