Kaymakam Demir, ilk olarak Karşıyaka Mahallesi'nde 2023 yılında yapımına başlanıp tamamlanma aşamasına gelen Mescid-i Aksa Camii’ni ziyaret etti. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Demir, caminin bölge halkına hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra Esentepe Mahallesi’nde 2024 yılında yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılan Diyanet Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Kaymakam Demir, merkezin gençlere sağlayacağı katkılara dikkat çekti. İlçe Müftülüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin desteğiyle hayata geçirilen bu merkezin, gençlerin dini ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunacağını vurguladı.
Kaymakam Demir, her iki projede emeği geçen hayırseverlere, kurum yetkililerine ve çalışanlara teşekkür ederek, ilçeye kazandırılan bu tür projelerin toplum için büyük bir değer taşıdığını belirtti.
Kaymakam Demir’e ziyaretlerinde İlçe Müftüsü Bilal Şengül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ve kurum amirleri eşlik etti.