Yetim Ehli Derneği'nden Bitlisli Yetim Çocuklara Kışlık Giyim ve Ayakkabı Yardımı
Yetim Ehli Bitlis Temsilciliği, kış aylarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi yetim çocukların mont ve bot ihtiyaçlarını karşıladı.
Yurt içi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Yetim Ehli Derneği, başlattığı projelerle hayırseverler ile kimsesiz aileler arasında köprü işlevini görmeye devam ediyor.
Yaptığı yardımlarla yetim çocukların yüzlerini güldüren Yetim Ehli Tatvan Şubesi, ihtiyaç sahibi yüzlerce çocuğa kışlık bot, mont, atkı, bere, eldiven ve çorap yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü. Ayrıca yetim çocuklara yönelik başta traş hizmeti olmak üzere çeşitli kişisel ihtiyaçları da karşılanmaya devam ediliyor.
Yetim Ehli Derneği Bitlis Bölge Koordinatörü Mücahid Naser, yetimlere ve yoksullara sahip çıkmaya, destek vermeye ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini ifade ederek, “Yetim Ehli Derneği Tatvan şubesi olarak, devamlı yaptığımız gibi ilçe merkezinde bulunan dernek binamızda kış mevsimine girdiğimiz bu günlerde, yine tespit ettiğimiz ve düzenli takip ettiğimiz yetimlerimize ve yoksul çocuklarımıza kışlık bot, mont, atkı, bere, eldiven ve çorabın yanı sıra gıda ve benzeri ihtiyaçlarını karşıladık. Ayrıca, başta traş hizmeti olmak üzere yetimlerimizin kişisel ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyoruz. Bu güzelliklere vesile olan bağışçılarımıza ve gönül dostlarımıza teşekkür ederiz. Allah kabul etsin inşallah. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yetimlere ve yoksullara sahip çıkmaya ve destek vermeye, ihtiyaçlarını karşılamaya, onların mahzun gönüllerini sevindirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



THY’NİN “DÜNYAYA YOLCULUK” REHBERİNDE BİTLİS YER ALMADI
Bitlis’te İl Asayiş, Güvenlik ve İstihbarat Toplantısı yapıldı
Tatvanlı Minik Öğrenciler Yönetimi Kaymakam Demirer’den Öğrendi
Bitlis’te Otobüs Hattı Otogara Kadar Uzatıldı
Bitlisspor’dan Kurtalan’da Net Hedef: Galibiyet
Bitlis’te Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı
Tatvan’da 2. Uluslararası Gastronomi ve Aşçılık Yarışması Bölge Finali Yapıldı
Bitlis’te Sınai Mülkiyette Büyük Artış: 893 Marka Başvurusu Yapıldı
BİGACEM'den 'bitlishaber13.net' İnternet Haber Sitesine Ziyaret
Bitlis’te işsizlik Oranı Düştü, İşgücüne Katılım Geriledi
Hizmet İçi Eğitimlerle Bağımlılıkla Mücadele Güçlendiriliyor
Sağlık Müdürü Ergene’den Sağlık Hizmetlerine Yakın Takip
Çığa ve Heyelana Rağmen Yollar Açık Tutuluyor
Bitlis’te Şehit Aileleri ve Gaziler Ramazan Bayramında Ziyaret Edildi
Bitlis’te Baharın Müjdecisi Kardelenler Açtı
Bitlis Devlet Hastanesi’ne Yeni Nesil Cerrahi Mikroskop
CAMİLERDE BAYRAM COŞKUSU TATVANLILAR NAMAZDA BULUŞTU
Baharın Müjdecisi Nevruz Bayramı Bitlis’te Coşkuyla Kutlandı
Vali Karakaya Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti
BEÜ’de “Süngülerin Gölgesinde Unutulan İnsanlık Onuru” Konferansı
Bitlis’te Kar, Çığ ve Heyelana Karşı Yoğun Mesai
Vali Karakaya, Bayramda Hastaları Unutmadı
Bitlis'te Bayramda Huzur İçin Tüm Önlemler Alındı
Bitlis 1916 U-16 Takımı İl Şampiyonu Oldu
TATVAN’DA ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 111. YILINDA ŞEHİTLER ANILDI
Bitlis’te Çanakkale Zaferi’nin 111’inci Yıl Dönümü Kutlandı
Tatvan’da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
Bitlis Belediyesi’nden Bayram Öncesi Sıkı Denetim
Bitlis’te Farklı Kültürler İftarda Buluştu
Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü’nden Glokom Uyarısı: “Erken Teşhis Hayati Önem Taşıyor”
Yükleniyor




